onsdag 17 december 2014

SLÄPP.


SLÄPP 33.

Så äntligen fridag och lite nysnö, men lite kallt. Vid släpp ca -14 grader, vi passerade ett harspår på vägen dit vi skulle släppa, Gick efter en gräsväg där vi haft upp tidigare men inga slag fanns att hitta, då åkte vi tillbaka till det spår som vi passerat med bilen,


Brukar funka sådär att släppa på spår som korsat vägar, men bättre än inget. Hon tog det med iver och det tog inte fem minuter så skrek hon i och haren kom som en kanon kula ut samma väg som den trajjat upp, synd att jag stod å sov annars så hade jag fått en fin film på haren. Den här haren sprang ganska mycket väg, för att sedan börja bukta snävt och efter en timma och tjugo minuter så tog det tvärstopp.


 Efter den här vägen for haren ned en gång och upp fyra gånger, jag stod en bit bort i en annan vägkorsning och hoppades på att hare skulle ta tillbaka mot upptaget, men så blev inte fallet, Får väll vara så där lagom nöjd, är ganska lite snö i skogen och i kombination med kylan så kanske det inte var så optimalt. Nu ser det ut att komma lite mer snö till på fredag, och jag är ledig då igen så då gör vi ett nytt släpp, Hoppas att det inte blir för kallt bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar