fredag 12 december 2014

SLÄPP.


SLÄPP 31 Å 32.

Vilan blev inte långvarig, blev släpp båda i går och idag. Igår hittade vi ett gammalt spår på en väg ende, hon letade och letade men hon kunde inte hitta något utspår, till slut så drog hon iväg över 500 meter och började på något nytt som från början liknade harslag för att sedan bli mer som rävlöpa. När hon även släppte det och gav sig tillbaka så började hon åter slaga där jag stod, efter ganska kort slag arbete kommer ett upptag, som efter bara 10 minuter slutar i en lite rosett, vilket tyder på an räv som kröp in. nu hade större delen av dagen gått.


Efter att vi hade flyttat oss en bit närmare bilen hittar vi ett till gammalt spår, här letar hon bara 30 minuter så kommer upptaget, ett ganska hackigt drev som tar tvär slut efter bara en halv timme, sedan börjar pejlen visa ett ? och klockan närmar sig tre så jag beslutar för att koppla.


Eftersom att vi fick en millimeter snö så prövade vi ett släpp idag med, hon letade i lite drygt 1,5 mil men inte ett slag. Vi har haft upp en hare i detta område tidigare men nu var den som bort blåst. Nu blir det inget släpp före Onsdag pga julbord och arbete. hade varit fint med någon cm snö nu, markerna är hårt frusna, men det går att finna delar som går att jaga på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar