fredag 25 november 2016

SLÄPP.SLÄPP 35,36

Här rullar det på, Kelly fortsätter att visa fin form. Kom lite mer snö till släpp 35 men tempen låg nära noll, blev ett riktigt bra drev på på en hare som buktade fint. senare i veckan så töade det ur skogen och blev skarpföre. men så några dagar senare så töade det på igen och höll sig på plussidan ett helt dygn, då löstes skaren upp och vi kunde släppa på nytt. 
Såg väll inte så där jätte lovande ut, men han inte mer än släppa så kom upptaget, en hare som inte ville vara kvar i samma område, drog två kilometer ned mot asfalten, blev till att åka efter och koppla på fullt drev.


Åkte upp och släppte på nytt ställe, där Kelly reste en ny hare, som till skillnad mot den första buktade riktigt trångt, såg haren tre gånger, kopplade även där på drev. Nu har det frusit på så det är riktigt hårt i skogen, Kom lite snö idag, men dom lovar varmare till kvällen så det ser inte så där lovande ut. Nu blir det till att vänta på mer snö. Kommer att trappa ner lite på jakten närmare jul bara för att inte skjuta allt för mycket på Kellys löp. vi hoppas på att det drar igång i februari, mars. Till glädje för oss så har det hört av sig några som är intresserade av valpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar