onsdag 2 november 2016

SLÄPP.Släpp 26-29.

Vi ångar på, dreven är av varierande slag, men hon fortsätter att ta upp på varje släpp. Hararna börjar på att bli mer och mer vit, denna lilla gynnare var en av de brunare slaget, är nog född sent på sommaren. 


Blev full dag på denna lilla gynnaren som höll sig i skogen, men kunde all trassla till det för Kelly, men till slut så drog hon det längsta strået.


Så börjar det ofrånkomliga att ramla ner, snö på höjderna vid det senaste släppet, men Kelly reser en hare även då. Hade ju hoppats på att dreven skulle börja bukta lite bättre när marken blev vit, men icke sa Nicke, Kan kanske bero på att det endast var vitt på öppningarna, för denna jösse kutade mer på vägen än i skogen. 
Är väll inte någon älskare av snö, men lite roligt är det ju när man ser lite spår. På höjderna är det 5 centimeter minst, som det ser ut så skall det hålla sig på minus några dagar framöver, Vi gör ett släpp i morgon, få se om haren har börjat röra på sig. Till veckan så ska jag iväg och jaga med en hanhund som jag eventuellt ska para Kelly med, kommer att bli spännande.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar