måndag 1 februari 2016

SLÄPP.


SLÄPP 37, 38, 39, 40.

Har varit riktigt lat att uppdatera, har faktiskt varig ganska flitig i skogen i stället. Vi har haft några riktigt fina dagar nu på slutet, och Kelly har fungerat bra. Upptag i stort sätt alla släpp, och vi har haft bra flyt med att hitta slag. Vädret har också varit på våran sida, för utom nu på slutet när det har blivit varmare och tö som sedan blev kallare och nu skare. Vi får hoppas på lite nysnö så ska vi kunna göra några fler släpp på slut tampen. Vad gäller valparna så har det varit lite struligt för Dino när snön kom och han hade lite svårt att få ordning på grejerna. Men nu på de sista släppen så har polletten trillat ned och han har jobbat på slag, rest haren och drivit med bra skall. Övriga i kullen har det gått lite segare för, utom då Dante som tar upp och driver hare på Öland, 

Hararna börjar verkligen att bukta snävt nu när snödjupen har blivit påtagligt, Denna här dagen var en riktigt kanon dag och Kelly drev i princip hela dagen. En hare som buktade i en plantering med mycke vindfällen.


Här en dag vi fick gå länge innan vi fick upp, och naturligt vis så låg haren 100 meter från bilen, en hare som sprang mycket i ett skidspår.

Här en hare till som buktade riktigt trångt, men Kelly nötte på ganska bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar