måndag 3 februari 2014

 

Kompisar.

Nilsdrevets Greven
 

Kompisar.

Igår så rasslade det i mobilen, det var ett sms om att Nilsdrevets Greven hade gått ett rörligt elitprov och drivit ihop till en elit 1:a med 120min dag ett och en 2:a dag två. Så nu saknar han en öppen 2:a barmar för att titulera sig Dubbel Champion då han redan är full Certad.
 
 
SEJCH, SEUCH Nilsdrevets Champis.
 

 
Men det finns alltid de som vill vara värre, för idag rasslade det till i gen och då var det Pelle Sjölin i Norrala som hade gått ett rörligt elitprov söndag och måndag. 120 båda dagarna med prelimenära 60/56 i egenskaper. Bara att lyfta på hatten och gratulera. Ägare till Greven är till lika uppfödare till denna kull. Svenna Nilsson i Oviken. Mor till dessa herrar är Thurdrevet Centa och fader är Byggemarkens Drillo. 
 
 
Hur gick det då för oss idag? Tyvärr så kom det in ett riktigt blid väder, men vi chansade och släppte, och skam den som ger sig för när klockan var 10,15 så lyckades Axa resa en hare, men som vi befarade så gick det dåligt att driva och efter ca 30 minuter så var det tapp och hon lyckades inte resa om haren, vilket vi hade förståelse för. Vi provade att släppa på ett nytt ställe men där fann vi inga slag. Nu återstår att se hur det går med föret eftersom att det har börjat frysa på, troligast så kommer det inte gå att jaga fören det kommer lite mera snö.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar