måndag 12 augusti 2013

RättvikJa vilken helg det blev, Hade väll inte kunnat drömma om att jag skulle bli så fjollig för en utställning. Men resultatet blev över förväntan.

dag 1. 54cm Välskuret mkt vackert tik huvud. Mörka ögon. torr bra hals. mkt bra överlinje. Bra bröst. Ngt öppna vinklar. Bra ben. Genomslag av brunt på korset. Bra rörelser.

Excellent jkl, 4 jklk, Ck

dag 2. 55cm. Ett huvud med långt nosparti. Bra hals och rygg. Acceptabelt kors. bra bröst. Lagom grova ben. Bra hårlag . Lite brunt genomslag i manteln. Rör sig bra.

Excellent jkl, 3 jklk, reserv cert, ck.

som det syns på bilden så blev det att fira.

tre raka ck med tre olika domare, hade tänk ställa i Ånge men nu lägger jag det på is. nu satsar vi mot jaktprov i höst. kommer nog inte att sätta min fot på en utställning med egen hund på flera år. såg några trevliga hundar och träffade många trevliga hundägare finn anledning att återkomma till dem.

2 kommentarer:

  1. Grattis till framgångarna i ringen.2:an fixar hon säkert i höst.Har själv gått dressyr kurs med Cleo för att försöka få bättre kontakt med honom och bli en tydligare ledare.Som det är nu är han alldeles för självständig och har svårt att låta bli rådjuren.Hoppas på bättring i höst.Hälsn Jämtsnoans Cleo.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hej Cleo! och tack så mycket, kul att någon till slut bröt kommentar tystnaden, hoppas att det släpper nu. är det bara bra med er?? här är det lite spänt inför hösten har inge koll på har tillgången men skall ut på fredag och släppa på grävling. hoppas att det lossnar lite för er i höst, vi får hålla kontakten.

      Radera