tisdag 5 december 2017

SLÄPP.SLÄPP.

Tyvärr så kom det regn på det fina föret vi fick. åkte ändå ut för att kolla föret. Ganska skapligt på öppna med lite skinn på snön, men sämre i skogen, där det bar haren fläckvis. Släppte ändå då jag hittade ett spår på en gång, efter ett ganska kort slagarbete så reser Kelly haren. Men blev ett ganska hackigt drev i låg fart. Men hon kämpade och får vara nöjd med hennes insats med tanke på underlaget. Nu hoppas vi på någon cm nysnö, bara det inte kommer för mycket och att det håller sig på minussidan, Hittade även spå efter an hare till, drevet slutade i anslutning till denna traj, men är som sagt ändå nöjd med dagen.


Som synes riktigt låg fart för att vara Kelly, berodde nog på den dåliga vittringen plus att det börjar bli mycke snö på sina ställen.


Sedan började även pejlen krångla lite, som man kan se på bilden så visar den att Kelly är dryga 400 meter bort, fast hon stod 5 meter från mig. Har gjort en uppdatering på halsbandet, så får vi se vid nästa släpp om det funkat bättre. Siktar på att släppa igen i morgon, sedan ser det ut att komma mer snö och varmare väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar