torsdag 10 december 2015

SLÄPP, AVKOMMOR.

Dino av Njuranskog har fixat julharen. 

SLÄPP 31,32 AVKOMMOR.

Dino ånger på och julharen är redan fixad, från nu har Bosse lovat att vila lite på hanen så att Dino ska få driva lite längre, efter två släpp utan upptag så blev det drev igen för Dino. Bosse tyckte det var läge att skjuta en julhare i tid. fortsättning följer, Dino har bara jagat på barmark, vilket bara är till hans fördel tycker jag.

Bosse, Dino och julharen.

För Kellys och min egen del så har vi hunnit med två släpp till, tyvärr så kom det blida efter den fina snön som vi fick. Släpp 31 blev inte som vi hoppats, utan ett ganska mediokert drev som blev alldeles för kort, så det är redan glömt.

Släpp 32 blev något bättre, och jag fick se haren en gång, räddningen för dessa släpp blev att den blida som kom in höll i sig några dagar vilket ändå ledde till att vi kunde jaga. men från idag så har det börjat frysa på så nu blir det nog till att vila några dagar och invänta nysnö. 


Nu går vi och hoppas på att det kan komma lita lagom med snö, på valpsidan så är det ganska så tyst och lugnt, planen var att Dallas skulle komma upp till Ånge om vi fick snö, men eftersom att vädret slog om så snabbt så blev det inget av det. Planen är också att jag ska försöka åka ner och jaga med Drillo, bara vädrets makter är på våran sida. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar